Hopp til innholdet
Hjem » 100% plantebasert inspirasjon » GroGro barnemat til alle aldre

GroGro barnemat til alle aldre

  • av
Barnemat til alle aldre

Barnemat til alle aldre

GroGro er fersk, økologisk og plantebasert barnemat som først og fremst er laget for småbarn fra 6 måneder og oppover. Men visste du at den passer til nær sagt alle aldre?

Slik foreslår gründeren av GroGro at barnematen brukes til ulike aldre:

6-12 måneder

Til de minste barna er GroGro en fin frokost, mellommåltid eller kveldsmat. Det kan også være et måltid til de aller minste. Vi anbefaler at man serverer maten med skje, enten direkte fra posen, eller etter å ha helt posen over i en bolle.

1-3 år

Til de litt eldre barna er maten fra GroGro perfekt som et mellommåltid, eller som del av en lunsj. Vi anbefaler at den serveres med skje. For smoothievariantene er det også mulig å lage et lite hull i posen til de eldre barna, så de kan spise med sugerør.

3-6 år

Til de store barna kan GroGro være en del av matpakken til barnehagen, eller som nødproviant ved henting og det er en time til middag. Smoothiene kan også fryses ned som ispinner, som et sunt alternativ til vanlig is!

Barnemat til voksne

Barnemat kan også spises av voksne!
Barnemat kan også spises av voksne!

GroGro ineholder bare mildt behandlet frukt og grønt eller havregrøtvarianter med bær. Det passer også fint som en snacks for voksne!

Spis rett fra posen, frys ned som isbiter eller ispinner, eller varm opp! Kombiner gjerne med andre ingredienser som du liker, som nøtter, ferske bær eller

Jeg spiser GroGro nesten hver dag! Perky Porridge og Fruit & Veggie er favoritter! 

Malin fra Gro Gro

Artikler og nyheter i innboksen

Vil du ha lignende tips tilsendt på mail? Registrer deg for vårt nyhetsbrev!

🌱 Bli med i Klubb LOCO 💚

Vi spammer aldri! Les mer i vår personvernerklæring