Hopp til innholdet
Hjem » 100% plantebasert inspirasjon » Spinatvaffel med rødbetehummus og Facon

Spinatvaffel med rødbetehummus og Facon

Oppskrift

En deilig lunsj, brunsj eller helgefrokost? Denne vaffelen passer til alle døgnets tider! Med høyt proteininnhold er den mettende og full av gode næringsstoffer!

Oppskriften er utviklet av @beas_fristelser for PlantBased og LOCO.

Tid: 15 minutter

Vanskelighetsgrad: Enkel

Utstyr: Stavmikser, vaffeljern, stekepanne, bolle

Vegansk spinatvaffel med rødbetehummus og Facon
Vegansk spinatvaffel med rødbetehummus og Facon

Ingredienser

  • Facon fra PlantBased
  • 2 dl glutenfrie havregryn
  • 1 pose økologisk spinat
  • 3 dl kokosmelk
  • 3 spiseskjeer næringsgjær
  • 3 spiseskjeer tapiokamel
  • Plantesmør
  • Chiliflak
  • 5 små tomater
  • Fersk basilikum
  • Rødbetehummus
  • Crispysalat

Fremgangsmåte

  1. Bland sammen havregryn, spinat, kokosmelk og næringsgjær med en stavmikser. Tilsett deretter tapiokamel, plantesmør og chiliflak .
  2. Stel vaflene i et vaffeljern/belgisk vaffeljern.
  3. Stek Facon noen minutter på hver side i pannen med litt plantesmør.
  4. Topp vaffelen med rødbetehummus, crispysalat, tomater, basilikum og Facon


Flere oppskrifter?

Abonner på LOCOs nyhetsbrev for oppskrifter og inspirasjon!

🌱 Nyhetsbrev fra LOCO 💚

Vi spammer aldri! Les mer i vår personvernerklæring