Oppskrift
En deilig lunsj, brunsj eller helgefrokost? Denne vaffelen passer til alle døgnets tider! Med høyt proteininnhold er den mettende og full av gode næringsstoffer!
Oppskriften er utviklet av @beas_fristelser for PlantBased og LOCO.
Tid: 15 minutter
Vanskelighetsgrad: Enkel
Utstyr: Stavmikser, vaffeljern, stekepanne, bolle

Ingredienser
- Facon fra PlantBased
- 2 dl glutenfrie havregryn
- 1 pose økologisk spinat
- 3 dl kokosmelk
- 3 spiseskjeer næringsgjær
- 3 spiseskjeer tapiokamel
- Plantesmør
- Chiliflak
- 5 små tomater
- Fersk basilikum
- Rødbetehummus
- Crispysalat
Fremgangsmåte
- Bland sammen havregryn, spinat, kokosmelk og næringsgjær med en stavmikser. Tilsett deretter tapiokamel, plantesmør og chiliflak .
- Stel vaflene i et vaffeljern/belgisk vaffeljern.
- Stek Facon noen minutter på hver side i pannen med litt plantesmør.
- Topp vaffelen med rødbetehummus, crispysalat, tomater, basilikum og Facon
Flere oppskrifter?
Abonner på LOCOs nyhetsbrev for oppskrifter og inspirasjon!