Hopp til innholdet
Hjem » 100% plantebasert inspirasjon » Søtpotetsandwich med Facon, stekte kantareller og avocadokrem

Søtpotetsandwich med Facon, stekte kantareller og avocadokrem

Oppskrift

En mektig sandwich med masse topping. Crispy, mykt og saftig om hverandre, med et lite sting av chili. Dette blir fort din nye favorittsandwich!

Oppskriften er utviklet av @beas_fristelser for PlantBased og LOCO.

Tid: 45 minutter

Vanskelighetsgrad: Middels

Utstyr: Stekepanne, stekeovn

Vegansk søtpotetsandwich med Facon, stekte kantareller og avokadokrem
Vegansk søtpotetsandwich med Facon, stekte kantareller og avokadokrem

Ingredienser

  • Facon fra Plantbased
  • En medium stor søtpotet
  • 3 spiseskjeer næringsgjær
  • 2 spiseskjeer tapioka
  • Chiliflak
  • Plantesmør til steking
  • Kantareller
  • En klype salt og pepper
  • 8 små tomater
  • En stor avokado
  • 4-5 blader fersk salvie
  • En halv lime

Fremgangsmåte

  1. Skrell søtpoteten og kutt den i små terninger. Kokes til de er helt møre.
  2. Hell av vannet og tilsett næringsgjær, tapioka, og litt chiliflak. Smøres ut på et stekebrett i passe store sandwich-størrelser.
  3. Stekes i ovnen på 200 grader i ca 30 minutter.
  4. Bland sammen avocado, tomater, chiliflak og en halv lime til en avocadokrem.
  5. Rens kantarellene og kutt dem i små biter. Stekes i panne med litt plantesmør, salt, pepper og salvie.
  6. Stek Facon i pannen noen minutter på hver side og skjær i små terninger.


Vil du ha flere veganske oppskrifter?

Få mer plantebasert inspirasjon, oppskrifter og ideer i LOCOs nyhetsbrev!

🌱 Nyhetsbrev fra LOCO 💚

Vi spammer aldri! Les mer i vår personvernerklæring