Oppskrift
En mektig sandwich med masse topping. Crispy, mykt og saftig om hverandre, med et lite sting av chili. Dette blir fort din nye favorittsandwich!
Oppskriften er utviklet av @beas_fristelser for PlantBased og LOCO.
Tid: 45 minutter
Vanskelighetsgrad: Middels
Utstyr: Stekepanne, stekeovn

Ingredienser
- Facon fra Plantbased
- En medium stor søtpotet
- 3 spiseskjeer næringsgjær
- 2 spiseskjeer tapioka
- Chiliflak
- Plantesmør til steking
- Kantareller
- En klype salt og pepper
- 8 små tomater
- En stor avokado
- 4-5 blader fersk salvie
- En halv lime
Fremgangsmåte
- Skrell søtpoteten og kutt den i små terninger. Kokes til de er helt møre.
- Hell av vannet og tilsett næringsgjær, tapioka, og litt chiliflak. Smøres ut på et stekebrett i passe store sandwich-størrelser.
- Stekes i ovnen på 200 grader i ca 30 minutter.
- Bland sammen avocado, tomater, chiliflak og en halv lime til en avocadokrem.
- Rens kantarellene og kutt dem i små biter. Stekes i panne med litt plantesmør, salt, pepper og salvie.
- Stek Facon i pannen noen minutter på hver side og skjær i små terninger.
Vil du ha flere veganske oppskrifter?
Få mer plantebasert inspirasjon, oppskrifter og ideer i LOCOs nyhetsbrev!