Hopp til innholdet
Hjem » Kampanjer » Lokale varer
Vi elsker lokale varer

Lokale varer

I LOCO elsker vi lokale varer! Kvalitetsprodukter fra små leverandører som brenner for kvalitet og som utfordrer hva som er mulig å få til med plantebaserte ingredienser. Her er et lite utvalg av noen av de lokale merkene du finner i butikken.

Chill it’s vegan

Chill it’s vegan sine produkter er like de produktene vi spiste før i tiden, men nå vi kan spise dem uten dårlig samvittighet. De er her for å krydre måltidene dine, fordi de elsker å lage mat og fordi vil dele sin opplevelse med dere. Chill it’s vegan leverer herlige produkter til oss.

chill it's vegan

The Plant Makery

I The Plant Makery gjør de sitt ytterste for å kunne tilby kvalitetsprodukter til sine kunder. Deres oppskrifter har vært nøye utviklet og testet i deres kjøkken for å garantere best mulig smak til dere der ute. Om det er Cheesy Chipotle dip eller frosne rå kaker, finner du dem i LOCO-butikken.

the plant makery

Empress Brewery

Empress er et norsk alkoholfritt bryggeri som lager botaniske brygger med moderne alkymi for å lage avanserte tonics som endrer måten vi drikker på og gir sansene næring. Kombucha og andre sprudlende godsaker fra Empress finner du hos LOCO.

Empress brewery

Vege Mama

Vege Mama er med deg på din helsereise. Hun skaper produkter som hun skulle ønske fantes. Alt er laget med fokus på tarmhelse og ernæring, eksotiske smaker kombinert med lokale ingredienser. Å spise sunt skal være enkelt, morsomt og deilig. Du finner alle Vege Mamas produkter hos LOCO.

Vegemama

Funky Fresh Foods

Funky Fresh Foods er et bærekraftig og spennende kjøkken. Deres forretningsidé er å være en mat-aktør i spissen for framtidens mat! LOCO selger produkter fra Funky Fresh Foods – se etter dem i hyllene.

Funky Fresh Foods

NutriBowl

NutriBowl lager mat til deg som ønsker å spise sunnere, men ikke alltid har tid til å lage sunne måltider i hverdagen, ønsker mer tid og energi, eller som rett og slett bare er opptatt av helse og glad i god mat. Hvis du ikke kjøper deres matkasse så kan du kjøpe deres retter hos LOCO.

NutriBowl

🌱 Bli med i Klubb LOCO 💚

Vi spammer aldri! Les mer i vår personvernerklæring