Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen beskriver hvordan Greenseed Norge AS samler inn og håndterer personvernopplysninger på vår nettstedsadresse: https://www.weareloco.no.

Når samler vi inn peronopplysninger?

Vi behandler opplysninger om deg i følgende tilfeller:

  • Du har sendt oss en henvendelse via kontaktskjema
  • Du har meldt deg på et arrangement eller konkurranse
  • Du abonnerer på vårt nyhetsbrev
  • Du har søkt jobb hos oss
  • Du er journalist og har tatt kontakt med oss for en uttalelse
  • Du besøker vår hjemmeside www.weareloco.no

Personopplysninger vi samler inn

Kommentarer

Når besøkende legger inn kommentarer på siden, lagres informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer. En anonym tekststreng generert på grunnlag av e-postadressen din (også kalt en «hash») kan bli sendt til tjenesten Gravatar for å undersøke om du har en konto der. Personvernerklæringen til Gravatar ligger her: https://automattic.com/privacy/. Etter at kommentaren din er blitt godkjent, vil profilbildet ditt være synlig for hvem som helst i forbindelse med kommentaren din.

Ninjaforms kontaktskjema og arrangementregistrering

Vi bruker Ninjaforms for å registrere deltakere til arrangementer og for å følge deg opp i forkant og etterkant av ararngementet du har meldt deg på. Informasjonen du registrer vil lagres internt på vår nettside hvor kun et fåtall mennesker har adgang. Vi kan eksempelvis samle inn navn, bedriftsinformasjon, preferanser, e-post, telefonnummer mm.

Make nyhetsbrev og e-post

Hvis du har abonnert på nyhetsbrevet vårt eller hvis du er medlem av nettsiden vår (du kan logge inn) eller hvis du har kjøpt noe på nettstedet vårt, er det en stor sjanse for at du vil få e-post fra oss. Vi vil bare sende deg e-post som du har meldt deg på for å få, eller når det er nødvendig for de tjenestene du har benyttet, som for eksempel kjøp i nettbutikken. For å sende deg e-post bruker vi navnet og e-postadressen du gir oss. Nettstedet vårt logger også IP-adressen du brukte da du meldte deg på tjenesten for å forhindre misbruk av systemet. Dette nettestedet kan sende e-post gjennom Make AS sin sendetjeneste. Denne tjenesten gjør at vi kan spore åpninger og klikk på e-postene våre. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre innholdet i nyhetsbrevene våre. Ingen identifiserbar informasjon er ellers sporet utenfor dette nettstedet med unntak av epostadressen.

Informasjonskapsler (cookies)

Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside.
Lagring av opplysninger og behandling av disse opplysningene er ikke tillatt med mindre bruker både har blitt informert om og har gitt sitt samtykke til behandlingen. Brukeren skal få vite om og godkjenne hvilke opplysninger som behandles, hva formålet med behandlingen er og hvem som behandler opplysningene, jf. ekomloven § 2-7b.

Følgende informasjonskapsler brukes på vår nettside:

Samtykke-cookie

CookieConsent Formålet med denne cookien er å administrere den enkelte brukers samtykke. Cookien lagrer informasjon om hvor vidt du har takket ja eller nei til cookies, og hvilke cookies samtykket gjelder. Cookien lagres i 30 dager, slik at besøkende ikke skal plages med gjentatte forespørsler om samtykke, dersom de allerede har fattet en beslutning. Vi beskriver cookiens valgfrihet som betinget, fordi den kun lagres dersom du gjør et valg i samtykkemodulen og lagrer valget.

Analyse-cookie

Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies som registrerer brukernes IP-adresse, som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA og Europa. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. Les mer om dette her.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra. Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Administrere cookies

Du kan blokkere og tillate cookies gjennom innstillingene i nettleseren. Les mer om hvordan du kan gjøre dette på Nettvett.no sine hjemmesider.

Hvem vi deler dine opplysninger med

Greenseed Norge AS benytter one.com som domene, database og e-post tjenesteleverandør. Vi benytter Make AS som leverandør for utsendelse av nyhetsbrev.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør. For brukere som registrerer seg på dette nettstedet (dersom denne muligheten eksisterer), lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Rettighetene dine

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi endrer, sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker. I noen situasjoner kan du også be oss begrense behandlingen av opplysninger om deg. Dersom vi behandler opplysninger om deg med grunnlag i samtykke eller en kontrakt, kan du be oss om å overføre opplysninger om deg til deg eller til annen behandlingsansvarlig dersom dette er teknisk mulig.

Du kan klage på vår behandling av personopplysninger

Vi håper du vil si ifra dersom du mener vi ikke overholder reglene i personopplysningsloven. Si da gjerne først i fra gjennom den kontakten eller kanalen du allerede har etablert med oss. Du har også rett til å klage til Datatilsynet. Du kan lese mer om dette på Datatilsynets nettsider eller henvende deg skriftlig til Datatilsynet, Postboks 8177, 0034 Oslo.

Kontaktinformasjon

Greenseed Norge AS, Myrsletta 125, 2052 Jessheim. E-post: post@weareloco.no