Hopp til innholdet
Hjem » Om oss » Presse » LOCO LANSERER PLANTEBASERT DAGLIGVAREKJEDE

LOCO LANSERER PLANTEBASERT DAGLIGVAREKJEDE

ÅPNER FØRSTE BUTIKK PÅ SAGENE I OSLO

Pressemelding | 7. juni 2022 | LOCO Norge AS

Hjem » Om oss » Presse » LOCO LANSERER PLANTEBASERT DAGLIGVAREKJEDE

Kontakt

André Gundersen (daglig leder, initiativtaker og Co-Founder, LOCO)

934 04 063 | sagene@weareloco.no

Kjartan Bjørkvold (markedsansvarlig, LOCO)

930 255 22 | kjartan@weareloco.no

LOCO Sagene har adresse Arendalsgata 14, 0463 Oslo.


LOCO LANSERER PLANTEBASERT DAGLIGVAREKJEDE

ÅPNER FØRSTE BUTIKK PÅ SAGENE I OSLO

LOCO er en helt ny dagligvarekjede med 100% plantebasert utvalg. 10. Juni åpner den første butikken på Sagene i Oslo.

Hvorfor plantebasert?

Ved å velge plantebasert vinner alle, slik vi ser det i LOCO. Vi tar hensyn til jorda, dyrene, samfunnet, fellesskapet og enkeltindividet og får til en mer bærekraftig modell enn det som er normalen på markedet i dag. 

Vegansk mat, vegetarmat og kjøttfrie alternativer blir stadig mer populære. Denne stigende trenden viser at det er plass for en rendyrket aktør på markedet. Her blir det enkelt for alle som vil utforske plantebaserte alternativer og finne inspirasjon til ukehandelen.

Samtidig skal LOCO være en butikk for alle. Vi ønsker å senke terskelen for å velge veganske alternativer, uten at det skal gi noen dårlig samvittighet. LOCO skal være en positiv aktør som inspirerer og åpner dører.

Utfordrer dagligvarebransjen og matbransjen

Med lanseringen av den første butikken på Sagene i Oslo utfordrer LOCO dagligvarebransjen med et helt annerledes konsept. Vi ønsker å være en spydspiss i markedet, som gjør at også de store, etablerte kjedene tar plantebasert mat på alvor.

Med rendyrket fokus på veganske produkter gir LOCO en mulighet for de store merkevarene til å teste ut konsepter, nye produkter og ideer og få dem inn på markedet. Samtidig gir vi plass til små og lokale produsenter som normalt sett ikke får hylleplass i de store kjedene. Vi bestemmer selv hvem vi ønsker å samarbeide med, og er helt uavhengige aktører i bransjen.

Startet og finansiert av ildsjeler

Teamet bak LOCO består av flere ildsjeler med et brennende ønske om å introdusere en mer bærekraftig forretningsmodell innen dagligvarebransjen. Idéen kom allerede i 2016, da Elin Fjeld og André Gundersen drev kafé på Jessheim og begynte å se behovet for en butikk av denne typen.

LOCO består i dag av folk som har tro på at verden kan forandres litt i positiv retning ved hjelp av konseptet vårt. Teamet har bred erfaring fra butikkdrift, markedsføring og eventer.

LOCO er grasrotfinansiert, og har i dag 60 små og store medeiere. Alle har kommet inn fordi de har tro på viktigheten av plantebasert mat og forretningsmodellen LOCO står for. 

Interessen for LOCO før åpning er stor. Vi har allerede 3.000 følgere på Instagram før lansering, og mange henvendelser om når det endelig blir mulig å handle i butikken.

Fredag 10. juni kl 13 åpner dørene. Etter dette er butikken åpen hver dag fra 9 til 20.

🌱 Bli med i Klubb LOCO 💚

Vi spammer aldri! Les mer i vår personvernerklæring