Hopp til innholdet

Oppdatert 6. juni 2022

Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen beskriver hvordan LOCO Norge AS samler inn og håndterer personvernopplysninger. Vi er ekstra nøye med å ikke dele data uten at det er nødvendig, og respekterer persnvernet respektere personvernet i samsvar med EUs personvernforordning (General Data Protection Regulation, GDPR) og den tilsvarende norske iverksettelse av personvernforordningen.

LOCO Norge AS er behandlingsansvarlig for de personopplysninger som samles inn om deg.

Hva er personopplysninger?

Personopplysninger inkluderer personlige data (som navn e-postadresse), identifikasjonsnummer (som IP-adresse og cookie ID) og informasjon om handlinger og atferd (som kjøp av produkter i nettbutikken og e-post du har fått av oss).

Når samler vi inn personopplysninger?

Vi behandler opplysninger om deg i følgende tilfeller:

  • Du har sendt oss en henvendelse via kontaktskjema eller e-post
  • Du har meldt deg på et arrangement eller konkurranse
  • Du abonnerer på vårt nyhetsbrev
  • Du har søkt jobb hos oss
  • Du er journalist og har tatt kontakt med oss for en uttalelse
  • Du besøker vår hjemmeside www.weareloco.no
  • Du handler i nettbutikken
  • Du handler som registrert bruker i butikken på Sagene
  • Du handler via eksterne tjenester som Wolt
  • Du betaler med eksterne betalingstjenester som Vipps

Personopplysninger vi samler inn

Duell kassesystem

Vi bruker Duell for å registere salg i butikken og nettbutikken. Dersom du gjør et salg med registrering vil kontaktinformasjonen og informasjon om kjøpet ditt lagres. Dette gjelder alle salg i nettbutikken, og salg med personlig kode i butikken.

Ninjaforms kontaktskjema og arrangementregistrering

Vi bruker Ninjaforms for å ta imot henvendelser og for å registrere deltakere til arrangementer så vi kan følge deg opp i forkant og etterkant av ararngementet du har meldt deg på. Informasjonen du registrer vil lagres internt på vår nettside hvor kun et fåtall mennesker har adgang. Vi kan eksempelvis samle inn navn, bedriftsinformasjon, preferanser, e-post, telefonnummer mm.

Stripe betalingsløsning

I nettbutikken benytter vi Stripe som betalingsløsning. Informasjon om betaling, bestilling og bestillingsdata registreres i dette systemet.

Google Cloud og One.com nettsted og database

For å kjøre nettsidene og nettbutikken vår, bruker vi Google Cloud og One.com.

Mailpoet og Postmark nyhetsbrev og e-post

Hvis du har abonnert på nyhetsbrevet vårt eller hvis du har kjøpt noe på nettstedet vårt, er det en stor sjanse for at du vil få e-post fra oss. Vi vil bare sende deg e-post som du har meldt deg på for å få, eller når det er nødvendig for de tjenestene du har benyttet, som for eksempel kjøp i nettbutikken. For å sende deg e-post bruker vi navnet og e-postadressen du gir oss. Nettstedet vårt logger også IP-adressen du brukte da du meldte deg på tjenesten for å forhindre misbruk av systemet. Dette nettestedet kan sende e-post gjennom Mailmojo og Postmark sine sendetjeneste. Denne tjenesten gjør at vi kan spore åpninger og klikk på e-postene våre. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre innholdet i nyhetsbrevene våre. Ingen identifiserbar informasjon er ellers sporet utenfor dette nettstedet med unntak av epostadressen.

Informasjonskapsler (cookies)

Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside.
Lagring av opplysninger og behandling av disse opplysningene er ikke tillatt med mindre bruker både har blitt informert om og har gitt sitt samtykke til behandlingen. Brukeren skal få vite om og godkjenne hvilke opplysninger som behandles, hva formålet med behandlingen er og hvem som behandler opplysningene, jf. ekomloven § 2-7b.

Følgende informasjonskapsler brukes på vår nettside:

Samtykke-cookie

Formålet med denne cookien er å administrere den enkelte brukers samtykke. Cookien lagrer informasjon om hvor vidt du har takket ja eller nei til cookies, og hvilke cookies samtykket gjelder. Cookien lagres i 30 dager, slik at besøkende ikke skal plages med gjentatte forespørsler om samtykke, dersom de allerede har fattet en beslutning. Vi beskriver cookiens valgfrihet som betinget, fordi den kun lagres dersom du gjør et valg i samtykkemodulen og lagrer valget.

Analyse-cookie

You may choose to prevent this website from aggregating and analyzing the actions you take here. Doing so will protect your privacy, but will also prevent the owner from learning from your actions and creating a better experience for you and other users.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra. Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Administrere cookies

Du kan blokkere og tillate cookies gjennom innstillingene i nettleseren. Les mer om hvordan du kan gjøre dette på Nettvett.no sine hjemmesider.

Hvem vi deler dine opplysninger med

LOCO Norge AS benytter one.com som domene, database og e-post tjenesteleverandør. Vi benytter Mailmojofr som leverandør for utsendelse av nyhetsbrev.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør. For brukere som registrerer seg på dette nettstedet (dersom denne muligheten eksisterer), lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Rettighetene dine

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi endrer, sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker. I noen situasjoner kan du også be oss begrense behandlingen av opplysninger om deg. Dersom vi behandler opplysninger om deg med grunnlag i samtykke eller en kontrakt, kan du be oss om å overføre opplysninger om deg til deg eller til annen behandlingsansvarlig dersom dette er teknisk mulig.

Du kan klage på vår behandling av personopplysninger

Vi håper du vil si ifra dersom du mener vi ikke overholder reglene i personopplysningsloven. Si da gjerne først i fra gjennom den kontakten eller kanalen du allerede har etablert med oss. Du har også rett til å klage til Datatilsynet. Du kan lese mer om dette på Datatilsynets nettsider eller henvende deg skriftlig til Datatilsynet, Postboks 8177, 0034 Oslo.

Kontaktinformasjon

LOCO Norge AS, Arendalsgata 14, 0463 Oslo. E-post: post@weareloco.no

🌱 Nyhetsbrev fra LOCO 💚

Vi spammer aldri! Les mer i vår personvernerklæring